Mijn naam is Janneke Broeksteeg uit Uden, Noord Brabant. Van thuis uit hebben wij sinds 1999 kooikerhondjes. In 2002 kwam Happy bij ons wonen, "mijn" eerste hondje waar ik de passie voor het werken met de honden mee ontdekte. Samen haalde we binnen korte tijd het GG3 diploma en liepen we velen wedstrijden waarbij we goed scoorde. 

 

De passie voor de werkende kooiker zit dus diep geworteld. De werkende kooiker is ook een functioneel correct gebouwd hondje; daar komt ook de passie voor showen om de hoek kijken.  Ik ben dan ook regelmatig te vinden op tentoonstellingen in binnen en buitenland en op Agility wedstrijden in Nederland. 

 

Met de komst van Fiene in 2014 kwam ook een nieuwe wens; een eigen nestje fokken. In 2017 werd onder mijn kennelnaam Leyette's ons eerste nestje geboren. 

Met het volgen en behalen van diversen cursussen en opleidingen ben ik in maart 2024 benoemd tot raskeurmeester voor het Nederlandse Kooikerhondje.