Nieuwsberichten

Internationale hondenshow Maastricht

Cody werd op 29 september 2019 op de internationale hondenshow in Maastricht beste baby van het ras met de kwalificatie veel belovend met een heel mooi rapport. In de erering werd hij geselecteerd uit een grote puppygroep!

Hij heeft genoten van de dag en alle aandacht en ging met plezier door de ring. 


De Pups zijn er!!

Donderdag avond 23 mei 2019 is Fiene weer moeder geworden!

 

voor meer info zie hier

 

 


Nestje 2019

Fiene heeft op 22 en 23 maart gedate met Jesse.
De echo heeft bevestigd wat wij al verwachtte; Fiene is drachtig!! rond 24 mei worden de pups verwacht!Internationale hondenshow Eindhoven

Op de internationale hondenshow in Eindhoven op 1 februari 2019 werd Fiene 1e Uitmuntend in de kampioens klasse teven en Beste teef! hiermee is zij Nederlands Kampioen! 


Internationale hondenshow Genk

Op de internationale hondenshow in Genk (Belgie) op 17 januari 2019 werd Fiene 1e Uitmuntend in de kampioens klasse teven, Beste teef en Beste van het Ras! hier mee is zij (FCI pending) Internationaal Kampioen 


Holland Cup Amsterdam

Fiene werd bij de Holland Cup in Amsterdam 1e in de Kampioenschapsklasse, werd beste teef, en Beste van het Ras!


Kampioenschaps Clubmatch VHNK

Bij de Kamioenschaps Clubmatch van VHNK op 18 november 2018 werd Fiene 1e Uitmuntend in de Kampioensklasse en werd Reserve Beste Teef!


Trainingswedstrijd Ewijk

Op 4 november 2018 liep Robyn haar aller eerste debutanten wedstrijd bij Lucky’s Agility in Ewijk.

Gamblers 2e plaats, Vast Parcours 2e plaats, Jumping 4e plaats, en 3e beste debutant van de dag! dat beloofd wat voor de toekomst!NK Agility 2018

Op de Nederlandse Kampioenschappen Agility op 16 en 17 juni bij KC Canida in Venlo mocht Fien voor het eerst mee doen met het Team Kooikerkracht. 

 

Het Team selecteerde zich als 5e in de competitie mocht dus op het NK Team als eerste starten bij de Jumping. Hierbij haalde we als Team een nette 3e plaats. 

 

Op de 2e dag wist het team zich zelfs omhoog te werken naar de 2e plaats door op het Vast Parcours ook weer een mooi resultaat neer te zetten. 

 

Fiene haalde op de Jumping de 9e tijd en op het Vast Parcours een 2e tijd! ze kwam op beide parcoursen zonder fouten rond. 


Agility wedstrijd Bemmel

Op de agility wedstrijd in Bemmel van de NVBH op 9 juni 2018 behaalde Fiene op het eerste Vast Parcours een mooie 6e plaats, op het tweede Vast de 5e plaats, en scoorde ze een U op de Jumping en haalde ze daar de 7e plaats!! en dat allemaal in de brandende zon. 


Frühjaar Sieger 2018

Op de Frühjaar Sieger op 13 mei 2018 in Dortmund (D) behaalde Fiene 1e plaats met Uitmuntend en VDH-CAC. Vervolgens won ze ook nog het CACIB en werd ze Beste Teef!!

 

Fiene mag zich na het behalen van dit resultaat Duits (VDH) Kampioen noemen! 

Europa Sieger 2018

Op de Europa Sieger op 12 mei 2018 in Dortmund (D) behaalde Fiene de 1e plaats met een Uitmuntend en VDH-CAC


Spezial-Rassehundeausstellung DCK

Op de Rasspecial van  de Deutsche Club für Kooikerhondje e.V. op 5 mei 2018 in Bramsche werd Fiene 3e in de Open klasse teven


Internationale Hondenshow Lingen

Op 28 april 2018 bij de internationale hondenshow in Lingen (D) won Fiene de open klasse met 1 Uitmuntend met VDH-CAC 


Agility wedstrijd Assen

Op de Agility wedstrijd in Assen liep Fiene een foutloos rondje op het eerste Vast Parcours wat resulteerde in een Uitmuntend en de 6e plaats opleverde. Het 2e vast Parcours ging helaas minder goed en was een dk. 
Op de Jumping was de focus weer terug, en weer een foutloos rondje, met ook weer een Uitmuntend en de 10e plaats. 


Agility Paas wedstrijd in Venlo

op 31 maart 2018 behaalde Fiene op de Agility Paas wedstrijd in Venlo op haar eerste wedstrijd in de 2e graad de 12e plaats (met U) op de Jumping en de 14e plaats (met U) op het Vast, en helaas een DK op het tweede Vast. 

 

 


Finale team winter competitie 2017-2018

3 maart 2018 was dan eindelijk de Landelijke Finale voor de wintercompetitie 2017-2018. 

Team Kooikerkracht wist zich als 8e in de regio te plaatsen en we waren ondanks de slechte weersvoorspellingen van de partij (minus 1 ziek team lid). 

We liepen een goede wedstrijd en wisten ons zelfs als 10e te kwalificeren om mee te mogen doen met de estafette! Daarmee zijn we zelfs nog 4 plaatsen omhoog weten te kruipen, waarmee we uiteindelijk 6e zijn geworden! een hele prestatie, en letterlijke KooikerKracht!

 

Fiene haar individuele resultaten van vandaag waren een Clear Round en 54e plaats op JP en 113e plaats op het VP van de 176 totaal deelnemende combinaties deze finale.  

 

Fiene, Frodo, Bram, Lily, Holly en supporter Sabby 

6e bij de Landelijke Team Winter Competitie Finale!


Team Winter Competitie 2017-2018

Ook dit jaar zijn Fiene en Janneke weer van de partij met de Team Winter Competitie, dit jaar in een team 5 andere  Kooikerhondjes. Kooikerkracht is gekwalificeerd voor de Landelijke Finale!!

 

54e

    VP JP  Dag
WAF  5/11/17 DK 32e 52e

Zomerkoninkjes

17/12/17

28e 35e 22e
Run 4 Fun 6/1/18  68e DK  95e 
X.O.D.’s 21/1/18 54e   25e 31e 

Team Kooikerkracht TWC ’17/‘18; 
Bram, Frodo, Gypsy, Fiene, Lily en Holly


Kampioenschaps Clubmatch VHNK

18 november werdt de kampioenschaps clubmatch van VHNK gehouden in de Hanzehal in Zutphen. 

 

Robyn werdt 3e met een Veel Belovend in de Baby klasse
Fiene werdt 4e met een Uitmuntend in de Open klasse


Afscheid van Aafke

Na 17,5 jaar haar in ons midden te hebben gehad, hebben wij afscheid moeten nemen van onze Aafke. 

 

 


Nestje van Fiene

op zaterdag avond 8 juli is Fiene bevallen van een teefje. Moeder en pup maken het goed. de verdere ontwikkelingen van deze pup zijn hier te volgen


Internationale hondenshow Oss

27 mei 2017 op de internationale hondenshow in Oss 1e in de open klasse met een Uitmuntend en reserve beste teef. Hiermee is Fiene weer een CAC en CACIB rijker. 


Jubileum Clubmatch VHNK

op 29 april 2017 organiseerde Vereniging het Nederlandse Kooikerhondje op het Animal Event in Hilvarenbeek een extra clubshow. 

Fiene werd 2e met een Uitmuntend in de open klasse teven, en werd uiteindelijk reserve beste teef! 


Agility Wedstrijd KC Arnhem

op zaterdag 8 april won Fiene zowel bij de Jumping als op Vast de 1e plaats met een Uitmuntend. bij het spel werd ze 3e. Op zondag 9 april werd Fiene 2e met een Uitmuntend op Vast parcours en 3e bij het Spel, de Jumping hebben we dit keer over geslagen in verband met het warme weer. Met dit laatste punt op Vast parcours heeft Fiene voldoende U'tjes behaald om te promoveren naar de 2e graad!