Nieuwsberichten

Kerst Winner Gorichem

Op de Kerst Winner show in Gorichem werd Cody 1e met Veel Belovend in de Puppyklas Reuen. Vervolgens werd hij ook nog Beste Puppy van het Ras! 

 


Kampioenschaps Clubmatch VHNK

Cody en Merel deden zaterdag 16 november mee met de 26e Kampioenschaps Clubmatch van VHNK. 

 

Cody 2e met Veel Belovend in de babyklasse reuen. 

Merel een Veel Belovend in de babyklasse teven


Internationale hondenshow Maastricht

Cody werd op 29 september 2019 op de internationale hondenshow in Maastricht beste baby van het ras met de kwalificatie veel belovend met een heel mooi rapport. In de erering werd hij geselecteerd uit een grote puppygroep!

Hij heeft genoten van de dag en alle aandacht en ging met plezier door de ring. 


De Pups zijn er!!

Donderdag avond 23 mei 2019 is Fiene weer moeder geworden!

 

voor meer info zie hier

 

 


Nestje 2019

Fiene heeft op 22 en 23 maart gedate met Jesse.
De echo heeft bevestigd wat wij al verwachtte; Fiene is drachtig!! rond 24 mei worden de pups verwacht!Internationale hondenshow Eindhoven

Op de internationale hondenshow in Eindhoven op 1 februari 2019 werd Fiene 1e Uitmuntend in de kampioens klasse teven en Beste teef! hiermee is zij Nederlands Kampioen! 


Internationale hondenshow Genk

Op de internationale hondenshow in Genk (Belgie) op 17 januari 2019 werd Fiene 1e Uitmuntend in de kampioens klasse teven, Beste teef en Beste van het Ras! hier mee is zij (FCI pending) Internationaal Kampioen 


Holland Cup Amsterdam

Fiene werd bij de Holland Cup in Amsterdam 1e in de Kampioenschapsklasse, werd beste teef, en Beste van het Ras!


Kampioenschaps Clubmatch VHNK

Bij de Kamioenschaps Clubmatch van VHNK op 18 november 2018 werd Fiene 1e Uitmuntend in de Kampioensklasse en werd Reserve Beste Teef!


Trainingswedstrijd Ewijk

Op 4 november 2018 liep Robyn haar aller eerste debutanten wedstrijd bij Lucky’s Agility in Ewijk.

Gamblers 2e plaats, Vast Parcours 2e plaats, Jumping 4e plaats, en 3e beste debutant van de dag! dat beloofd wat voor de toekomst!NK Agility 2018

Op de Nederlandse Kampioenschappen Agility op 16 en 17 juni bij KC Canida in Venlo mocht Fien voor het eerst mee doen met het Team Kooikerkracht. 

 

Het Team selecteerde zich als 5e in de competitie mocht dus op het NK Team als eerste starten bij de Jumping. Hierbij haalde we als Team een nette 3e plaats. 

 

Op de 2e dag wist het team zich zelfs omhoog te werken naar de 2e plaats door op het Vast Parcours ook weer een mooi resultaat neer te zetten. 

 

Fiene haalde op de Jumping de 9e tijd en op het Vast Parcours een 2e tijd! ze kwam op beide parcoursen zonder fouten rond.