Wie zijn wij

Wij zijn de familie Broeksteeg uit Uden. Sinds 1999 zijn wij de trotse eigenaren van kooikerhondjes en sinds 2000 zijn wij lid van Vereniging het Nederlandse Kooikerhondje.

Hans Broeksteeg

Hans maakt graag lange wandelingen met de honden. Een uitje zonder de honden mee is bijna ondenkbaar. Ook geeft Hans gehoorzaamheid les bij KC Uden en volgt hij hiervoor workshops over de training van honden. 

Hans met Fiene

Janneke Broeksteeg

Janneke is begonnen met het trainen van gehoorzaamheid met Happy en liep ook wedstrijden met haar. Op dit moment is zij actief in de Agility met Fiene en Cody.
Janneke haar interesse in de kynologie vertolkt zich in het bezoeken van shows en het volgen van kynologische lezingen en verschillende workshops.  

Fotografie is een andere grote hobby van haar en de honden mogen daarvoor vaak model staan. Ook hiervoor volgt zij regelmatig workshops.

Janneke met Cody

Kennelnaam Leyette's

Onze kennelnaam is een samenvoeging locaties waar wij veel plezier beleven met onze honden met wandelen en trainen.

De molen van Jetten

De molen van Jetten is een monument in Uden. De molen werd door Mondriaan geschilderd als de “Molen van Uden”.  De (sport)velden die om de molen liggen vormen de perfecte locatie om met de honden te trainen en spelen. 

Fiene en Robyn bij molen van Jetten

De Leijgraaf

De Leijgraaf is een uitgegraven beek in het Oosten van Brabant. Deze ontspringt in Boekel, en stroomt langs Uden af in de Aa.  Veel van onze wandelingen zijn langs deze beek af. 

Happy en Aafke bij de stuw bij de Leijgraaf